Kort hjælp til brugen af www.armis.dk - Online Våbenhandler | Stort udvalg af Skytteudstyr og Blankvåben

Gå til indhold

Kort hjælp til brugen af www.armis.dk

Info

Billeder:

Stort set alle varer er oprettet med flere billeder. For at kunne se disse, så klik på billedet for at se det i stor størrelse, og brug Pil-Højre og Pil-Venstre for at bladre imellem dem.

Under visning i stor størrelse, kan man højre-klikke i selve billedet, hvorefter man får mulighed for at gemme en kopi på sin egen computer.

Tekst:

Beskrivelsen af de enkelte våben er ofte ret begrænset. Ved indkøb er der ingen oplysninger på våbnet. Den bedste måde er derfor at søge på internettet for mere information.

Nyheder:

I den nederste del af skærmen er der 4 knapper der kan klikkes på, hvor én af dem er Nyheder. Dette er en Blog-funktion hvor man kan skrive kommentarer til indlæg. Disse indlæg kan man også abonnerer på via RSS, og klikker man på det lille mobiltelefon ikon, tilpasses teksten til en smart phone.

Kontakt:

Vælges hvis man ønsker at sende en mail til Armis. Der vises i øvrigt også telefon tid samt bankoplysninger.

Facebook:

Der postes en del på Facebook, så er man interesseret i tilbud og ellers hvad der sker på hjemmesiden, så er det også en god ide at "Like". Det er stort set de samme informationer som er under knappen Nyheder.

Links:

Her findes en del relevante linkt til forskellige ansøgninger, fabrikanter, fora o.l. Har du kendskab til et link andre kunne have glæde af, så send en mail med linket.

Tilbage til indhold