Generel information om køb og salg - Online Våbenhandler | Stort udvalg af Skytteudstyr og Blankvåben

Gå til indhold

Generel information om køb og salg

Info

Køb & Betaling:

Vil du købe et våben fra hjemmesiden, lægges det i indkøbskurven, Armis sender IKKE våben eller ammunition, så derfor skal der vælges  Afhentning i Fjerritslev - med mindre du selv arrangerer våbentransport. Så snart ordren er gået igennem, vil varen blive markeret som reserveret. Herefter fremsendes faktura samt våbenoplysninger. Beløbet skal betales ifølge de betalingsbetingelser der fremgår af den fremsendte fakture.

Skulle man mod forventning IKKE få udstedt tilladelse til våbnet, værende af politi eller forening, ud fra årsager man ikke selv er herre over, refunderes det fulde beløb - dette gælder dog ikke for våben hjemtaget på bestilling! Hvis man "blot" fortryder, eller ikke har sikret sig at en tilladelse vil være mulig, vil der frætrækkes 350,- kr. til dækning af tidsforbrug.

Er beløbet ikke indbetalt ifølge betalingsbetingelserne, betragtes handlen som værende annulleret. Dette med mindre andet forinden er aftalt.

Derfor, vær helt sikker på at du nu også virkelig ønsker at købe det pågældende våben, således undgår begge parter at spilde tid, og penge. Igen, våben & ammunition kan IKKE købes via hjemmesiden, men kan kun reserveres!
Varer der sælges under udsalg, eller som tilbudsvarer, betales umiddelbart efter bestilling.
Er du i tvivl om procedure eller generelt usikker i våbenlovgivningen, så kan du søge yderligere oplysninger HER.

Ordre der er oprettet på webshop inden kl. 15 vil blive afsendt samme dag.

Besigtigelse:
Ingen har nogen interesse i at købe "katten i sækken", så derfor opfordres køber til at komme og besigtige det våben man ønsker at købe. Har man ikke lige mulighed for det, kan der fremsendes detaljerede billeder fra vinkler køber ønsker.
Armis tilstræber at billeder & tekst 100% afspejler våbnets tilstand, med beskrivelse af eventuellt defekter. Vi har dog ikke mulighed for at afskyde våben, men kun funktions teste dem!

Leveringsbetingelser: (Der sendes ikke postpakker til grønland & færørene.)
Overdragelse af våben skal, ifølge våbenbekendtgørelsen, ske ved personligt fremmøde, hvor gyldig tilladelse samt ID skal fremvises. Under ordreafgivelse gives der forslag til godkendte transportører. Vælger man en sådan, står man således selv for arrangere afhentningen på Armis adresse. Der skal, inden udlevering til transportør,  fremsendes behørig uredigeret tilladelse via posten eller mail. Våben & Ammunition sælges under samme betingelser som ab lager/afhentning.

Fragtfirmaer der transporterer våben, skal have tilladelse udstedt af politiet, som skal kunne fremvises ved afhentning. Det begrænser selvfølgelig leverings mulighederne samt gør prisen høj. Ikke-tilladelseskrævende varer, sendes med Post Nord, ud fra deres gældende takster.

Tilladelse:
Alle vores krudtvåben kræver en eller anden form for tilladelse. Det samme gælder for krudt, fænghætter & ammunition. Er du i tvivl om hvad du må købe, kontakt politiet eller formanden for din skytteforening. Når våbnet afhentes er det vigtigt at medbringe original tilladelse! Er der redigeret/fjernet indhold vil tilladelsen blive afvist!

Reklamationer:
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder at, du som kunde, kan klage over fejl og mangler, som beviselig var til stede ved købet - reklamation fungerer således IKKE som en garanti. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglede vedligeholdelse eller almindeligt slid.
Ved køb af brugte varer er der ligeledes 24 måneders reklamationsret. Denne ret gælder dog ikke for sliddele, f.eks fjedre, ejector, slagstift o.s.v., hvor varens alder og stand har afgørende betydning. Ved køb af f.eks. en 3 år gammel pistol, er der en forventning at varen allerede har opnået en vis grad af slitage. Medfødte og kendte model-svagheder dækkes ikke, med mindre de har været udbedret under garanti perioden.


Våben & ammunition skal, ifølge våbenloven, afhentes & leveres personligt, men dette kan undtagelsesvist ske via godkendt transportør, der henter på vegne af køber. Vælger man at benytte transportør, bestilles og afregnes denne direkte af køber, og derved ikke en levering Armis er ansvarlig for.
Reklamationer skal fremsendes skriftligt til mailadressen ! I tilfælde af fejl, må en fortsat anvendelse ikke finde sted, derfor vil eventuelt slid/værdiforringelse opstået efter, blive fratrukket en eventuelt refusion.

<** Undlad at sende til pakkeshops eller hvor der skal ske anden form for afhentning. Pakker af den type fremsendes udelukkende efter aftale, idet de ellers ikke vil blive afhentet **>

*Våben & Ammunition skal indleveres på Armis adresse!*


Fortrydelsesret (gælder kun ved Online køb).
Køber har 14 dages returret på varen regnet fra det tidspunkt, hvor kunden modtager produktet, der er købt via Armis hjemmeside. Falder den 14. dag på en helligdag, Grundlovsdag, Juledag eller Nytårsaften udløber fristen for at returnere produktet til den følgende hverdag.
Fortrydelsesretten er betinget af, at produktet returneres ubeskadiget i samme stand og mængde, som det er modtaget i, og der skal anvendes original emballage i forbindelse med returnering af produkter. Armis dækker ikke omkostninger i forbindelse med returforsendelsen.


Der tages forbehold for tastefejl, uheldige formuleringer samt for udsolgte varer.

Tilbage til indhold